Leercentrum

Verhoog je conversies met een 3D product configurator

Dit artikel lees je in ongeveer 2 minuten

Technologie

Webtechnologie evolueert tegenwoordig zodanig snel, dat het moeilijk in te schatten is welke technologie interessant kan zijn voor uw organisatie. Veel technologieën zijn ‘nice to haves’ maar brengen daarom niet onmiddellijk meer leads of klanten op.

De technologie van 3D product configurators is echter anders. We hebben enkele 3D product configurators uitgewerkt voor klanten en we merken dat de conversies beduidend hoger dan gemiddeld liggen. Zo hebben we een case van een klant waar hun configurator op enkele maanden tijd leads ter waarde van enkele miljoenen heeft gegenereerd. De kwaliteit van de leads is bovendien hoger dan gemiddeld.

We zetten onze 3D product configurator technologie op de markt onder de naam 3DConfig.

3D configuratie stoelen, auto’s, appartementen, boten,…

De mogelijkheden zijn heel breed. Zolang het product beschikbaar is in een 3D formaat, dan is het in principe configureerbaar. De interessantste producten zijn producten die een relatief hoge prijs hebben of die een hoog volume hebben. Bij een hoge prijs, vinden bezoekers het belangrijk dat ze het product volledig naar hun wensen kunnen instellen, bij een hoog volume product is het belangrijk om je te differentiëren van de concurrentie.

Het werkt gewoon in je browser, zonder extensies

Een groot voordeel van de technologie die we hebben uitgewerkt is dat deze werkt zonder uitbreidingen of extensies. De bezoeker ziet onmiddellijk het interactief beeld.

Wil je voorbeelden en 3D visualisaties zien, bezoek dan zeker onze website 3dconfig.be of contacteer ons via onze contact pagina.

Laat ons de handen in elkaar slaan.

Heb je een vraag? Stel ze gerust
Wij bekijken wat we voor jou kunnen doen.

Contacteer ons
Scroll to Top