Iets niet duidelijk?

Veelgestelde vragen

Focus op uw organisatie

Ben je op zoek naar een antwoord op enkele veelgestelde vragen voor je ons wil contacteren. Kijk dan even hieronder.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een professionele website

Een professionele website kost vaak tussen €5.000 en €10.000. De exacte kostprijs hangt af van hoe complex je website is. Wil je een aparte loginzone of specifieke integraties, dan heeft dit invloed op de kostprijs.

Is dit bedrag te hoog, dan raden we aan om te werken met de website-bouw-platformen zoals Wix of Squarespace. Deze zijn beperkter qua mogelijkheden maar voldoende om een eenvoudige website op te zetten.

Wat is responsive design

Reponsive design wil zeggen dat je website automatisch herschaalt naar de verschillende schermgroottes. Als je je website open doet op een gewoon computerscherm of op een GSM, je website zal er altijd goed uit zien. Google vindt dit heel belangrijk en neemt dit mee als ranking factor.

Waar kan ik een website laten maken?

Er zijn een aantal manieren om een website te laten maken. De keuze hangt af van je behoefte:

  • Wil je zo min mogelijk budget besteden, bijvoorbeeld als startend bedrijf omdat je je geld elders aan wil besteden en de website niet zo'n grote impact heeft (bijvoorbeeld een café). Dan raden we aan om te werken met website-bouw-frameworks, zoals bijvoorbeeld Wix of SquareSpace
  • Zie je de meerwaarde in van een goede website, dan werk je best samen met een professionele webdesign kantoor. Deze mensen hebben ervaring met alle aspecten die belangrijk zijn: de techniek, Google Optimalisatie, conversies,.. Flux is zo'n kantoor. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.
  • Wil je een volledige 'rebranding' van je organisatie doen, dan is het slim om ook een marketing of communicatiekantoor in te schakelen, zij denken kunnen mee helpen om ook de communicatie buiten de website uit te werken. Ook in dit geval kan je ons zeker contacteren, wij hebben verschillende goede partners waar we mee samenwerken. Wij werken dan ook graag mee aan het luik om de website zelf uit te werken.
CMS

Beheer je website eenvoudig met WordPress

Onze visie is dat onze klanten op een gebruiksvriendelijke manier alles moeten kunnen aanpassen. We maken hiervoor gebruik van WordPress. Dit is het meest gebruikte beheerssysteem voor websites.

We hebben al meer dan 250 WordPress websites gebouwd. Gaande van eenvoudige websites tot websites met complexe integraties. Enkele gekende systemen waarmee we integraties hebben opgezet:

  • Vastgoed: Whise, Zabun,..
  • CRM: Hubspot, MS Dynamics, Active Campaign,..
  • Mailing: Mailchimp, Flexmail,..
Volgende

Meer resultaten voor een hoge Google positie

SEO

Scroll to Top