Leercentrum

Terugblik in 2023

Dit artikel lees je in ongeveer 4 minuten

Technologie

2023 was voor Flux een jaar vol innovatie, bedrijfsontwikkeling en uitdagende projecten. In dit artikel lichten we een paar innovatieve projecten uit waar we dit jaar aan hebben gewerkt. 

3D Config

Dit jaar introduceerden we een nieuwe website voor 3D Config. Deze afdeling is volledig gefocust op het ontwikkelen van 3D configuratoren voor verschillende toepassingen. Ondertussen zijn een hele reeks configuratoren al in gebruik bij diverse bedrijven (Brensj, I Love Maatkasten, Vermarc, etc.). Zo ontwierpen we al configuratoren voor kasten, tafels, kleding en nog veel meer. De configuratoren maken het mogelijk om snel offertes aan te maken en het productieproces te versnellen van configuratie tot eindproduct. 

Link: https://3dconfig.com/ 

BrusselsIVF

Dit project lag ons nauw aan het hart. Brussels IVF is het centrum voor reproductieve geneeskunde aan UZ Brussel, verbonden aan het universitair ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Internationaal worden ze gezien als een echte pionier in de ontwikkeling en toepassing van medisch begeleide voortplantingstechnieken. De visie waar zij elke dag aan werken is de reden waarom we deze samenwerking zo belangrijk vonden, namelijk dat elke wensouder alle kansen verdient. 

In samenwerking met Choco hebben we hen voorzien van een website die een grote hoeveelheid informatie op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier brengt. Je kan er alle informatie vinden over hun wensouder trajecten, behandelingen en zorgteam.

Link: https://www.brusselsivf.be/ 

Brain-NM

Op zoek naar innovatieve neuromodulatie behandelingen? Dan moet je bij BRAIN-NM zijn. BRAIN-NM staat in voor behandelingen die dienen als alternatief voor of aanvulling op conventionele medicatie en (psycho)therapie. Zo kan je er geholpen worden voor depressie, burn-out, angststoornissen, migraine en nog veel meer. In de clinics werken zowel academische professionals als clinici, samen overbruggen ze de kloof tussen neurowetenschap én klinische praktijk.

Door middel van een overzichtelijke opbouw kunnen bezoekers zich gemakkelijk en uitgebreid informeren over de verschillende behandelingen. BRAIN-NM is een zeer innovatief bedrijf, dit wilden we duidelijk weergeven in het ontwerp van de website. Het eindproduct: een website met een esthetische look, veel informatie maar vooral een goede portie menselijkheid.

Link: https://brain-nm.com/

HB Antwerp

Een vernieuwende website met 3D animaties, dat is wat we aan HB Antwerp afleverden. HB Antwerp is een technologie/diamant bedrijf dat zich specialiseert in het verwerken van de allergrootste diamanten. Door middel van blockchain technologie traceren ze diamanten van de mijn tot bij de verkoop. Zo krijgen mijnwerkers en overheden een transparant inzicht in de post-productie detailhandelwaarde van de hulpbronnen en plukken ze daar ook de financiële vruchten van.

Wat deze website zo speciaal maakt is de verschillende 3D animaties, waaronder de diamant op de homepagina. De ruwe diamant die is de tweede grootste ruwe diamant ter wereld, genaamd Sewelo. Nadat HB Antwerp deze voor ons had gescand, hebben wij hem omgezet in een unieke 3D visualisatie. De website loodst je door het verwerkingsproces van de diamant door middel van responsive design. Dit was zeker en vast een uitdagend project!

Link: https://hbantwerp.com/ 

Airport Carbon Accreditation 

Het enige institutioneel goedgekeurd certificeringsprogramma voor koolstofmanagment van luchthavens, the Airport Carbon Accreditation. Kort gezegd, beoordelen ze de inspanningen van luchthavens om hun CO2-uitstoot te beheren en vooral te verminderen. Dat doen ze door middel van 7 certificeringsniveaus die worden toegekend aan luchthavens. Elke luchthaven wereldwijd wordt geëvalueerd en krijgt een certificering die je op de site van Airport Carbon Accreditation kan terugvinden. 

De wereldbol op de voorpagina is het echte pronkstuk van de website. Zo is elk stipje een geografisch accurate luchthaven met diens bijbehorende certificeringsniveau. De website bevat een weelde aan informatie die we door middel van responsive design op een interactieve manier hebben gerepresenteerd.

Link: https://www.airportcarbonaccreditation.org/ 

Nominatie Trends Gazellen 2024

De echte kers op de taart werd ons meegedeeld in december, we zijn genomineerd voor de Trends Gazellen 2024. De Trends Gazellen worden gekozen op basis van groeicijfers, dit aan de hand van de balans van de afgelopen 5 boekjaren. Daarbij focussen ze op de toegevoegde waarde, groei in personeel en de cashflow. Deze nominatie is vooral een beloning voor al het harde werk dat ons team de afgelopen 5 jaar heeft geleverd. We hopen dat we dit nog lang mogen verderzetten en nog veel websites en configuratoren voor jullie mogen maken, op naar 2024!

Laat ons de handen in elkaar slaan.

Heb je een vraag? Stel ze gerust
Wij bekijken wat we voor jou kunnen doen.

Contacteer ons
Scroll to Top