SEO

Meer resultaten voor een hoge Google positie

Een hogere plaats in Google voor meer leads

Wilt u graag meer leads voor uw organisatie via Google, dan loont het om op een hoge plaats te staan. 2/3 van de mensen die zoeken op Google klikt op een van de eerste 5 resultaten.

Flux zet in op een totaalstrategie

Wij gaan verder dan enkel en alleen een SEO strategie voor te stellen. We proberen zo goed mogelijk uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en om te zetten in digitale acties die meer resultaten voor uw bedrijf zullen opleveren.

Een doordachte SEO strategie voor langdurige resultaten

Wij werken samen met u om langdurig voor de juiste zoekwoorden gevonden te worden op Google. Wij gebruiken geen ‘trucs’ om te stijgen in de zoekresultaten waarvoor Google je nadien kan afstraffen. Wij gebruiken een duurzame strategie die op lange termijn het hoogste rendement voor uw organisatie biedt.

Pagespeed wordt een belangrijke parameter

Google is eigenhandig het internet landschap aan het veranderen. Waar vroeger de nadruk lag op zoveel mogelijk dynamische elementen op je website, duwt Google webbouwers in de richting van pagina snelheid. Less is more. Hoe sneller je eerste beeld van je website laadt, hoe beter.

Flux zit niet stil en werkt met een high performance framework dat voldoet aan de eisen die Google in 2021 oplegt.

Data en ervaring

Er zijn een aantal algemene wijsheden over SEO: schrijf blogs, gebruik keywords en zorg voor veel links. Wij weten uit ervaring wat nodig is om bovenaan te komen in Google en we kunnen met zekerheid zeggen dat deze algemene wijsheden maar werken als je dit onderbouwt doet, met de juiste data. Flux maakt hiervoor gebruik van software om aan de hand van deze data de juiste keuzes te maken. Zodat uw kostbare tijd slim ingezet kan worden.
Case study

In enkele maanden een verdubbeling van het aantal bezoekers

Wij hebben een Case Study uitgewerkt waarin we uitleggen hoe dat we voor een IT bedrijf in een competitieve omgeving er in zijn geslaagd om tot 6 keer meer bezoekers via Google te genereren.

Volgende

Ontdek nuttige tips in ons leercentrum

Scroll to Top