SEO

Meer resultaten door een hoge Google positie

Een hogere plaats in Google voor meer leads

Wilt u graag meer leads voor uw organisatie via Google, dan loont het om op een hoge plaats te staan. 2/3 van de mensen die zoeken op Google klikt op een van de eerste 5 resultaten.

Google SEO logo

Een doordachte SEO strategie voor langdurige resultaten

Wij werken samen met u om langdurig voor de juiste zoekwoorden gevonden te worden op Google. Wij gebruiken geen ‘trucs’ om te stijgen in de zoekresultaten waarvoor Google je nadien kan afstraffen. Wij gebruiken een duurzame strategie die op lange termijn het hoogste rendement voor uw organisatie biedt.

Google SEO resultaat

Flux zet in op een totaalstrategie

Wij gaan verder dan enkel en alleen een SEO strategie voor te stellen. We proberen zo goed mogelijk uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en om te zetten in digitale acties die meer resultaten voor uw bedrijf zullen opleveren.

SEO Antwerpen pin

Case Study: In enkele maanden een verdubbeling van het aantal bezoekers

Wij hebben een Case Study uitgewerkt waarin we uitleggen hoe dat we voor een IT bedrijf in een competitieve omgeving er in zijn geslaagd om tot 6 keer meer bezoekers via Google te genereren.

Google SEO resultaat

Benieuwd hoe uw website er voor staat?
Wij sturen u een gratis SEO analyse op maat.

Cover e-book: hoe uw website laten opbrengen

E-book: kom te weten hoe je je website kan laten opbrengen

Ons e-book “Hoe uw website laten opbrengen”, toont u hoe u uw website kan gebruiken om uw website effectief te laten opbrengen. Als u uw website kan gebruiken om een voorspelbaar aantal leads te genereren, zou dit nuttig zijn voor u? Zoja, lees dan zeker ons e-book.