Tails

Tails bestaat uit 3 onderdelen: CastingTails, Tails Academy en Tails Fotografie. Laat het showbeest naar boven komen.

Bezoek website

Een beestige website

Bij Tails staan de dieren centraal. Er zijn 3 onderverdelingen op de website: CastingTails, Tails Academy en Tails Fotografie. Het doel van de website is om alle 3 deze onderdelen naar voor te laten komen zodat baasjes meteen het geschikte onderdeel vinden voor hun favoriete huisdier.

De website is op een speelse manier opgebouwd waardoor je veel afbeeldingen van de dieren te zien krijgt. Elk dier dat gecast kan worden heeft ook zijn eigen pagina met afbeeldingen. Hierdoor kan je elk huisdier van zijn beste hoek bekijken en casten.

Ook als je de huisdieren enkel voor je privécollectie wilt fotograferen hebben we een sectie ontwikkelt waar je prijzen en afbeeldingen kan vinden van voorgangers die dit traject hebben gevolgd.

Tenslotte hebben we ook een loginsysteem toegevoegd aan de website waar baasjes kunnen inloggen of zich kunnen registreren voor de Tails Academy. Hier hebben we ervoor gezorgd dat Tails hun online cursussen kan delen met de baasjes die zich hiervoor hebben ingeschreven en zo de workshop kunnen volgen.

Wat we uitgewerkt hebben

  • Responsive design
  • Content Management Systeem
  • Loginsysteem voor gebruikers
  • Integratie met third party
Vorige

Carropools

Bekijk vorige
Volgende

TRAINM

Bekijk Volgende
Scroll to Top